Pantaloni Femei Columbia Back Beauty Passo Alto Iii Pant

NEW
Pantaloni Femei Columbia Back Beauty Passo Alto Iii Pant
Descriere

 

Pantalonii pentru femei Columbia Back Beauty Passo Alto III Pant sunt recomandați pentru activitățile outdoor. Pantalonii pentru femei Columbia sunt căptușiți pentru confort extra la frig, au talie înaltă ce acoperă zona taliei, sunt ușori, dar elastici pentru a se mișca împreună cu corpul tău. 
Folia termoreflectoare OmniHeat menține căldura generată de corpul tău, ceea ce îi face potriviți pentru activitățile de iarnă, precum schi de tură, drumeție sau săniuș cu copiii. Materialul elastic și genunchii croiți oferă libertate de mișcare și mobilitate chiar și la purtarea pe tot parcursul zilei. 
Fermoarele din partea inferioară a pantalonilor ajută pentru încălțarea și descălțarea bocancilor. 
 
Caracteristici:
Tratament OmniShield care oferă protecție împotriva vântului și a ploii. 
Folie termoreflectantă care păstrează căldura generată în interior. 
Buzunare față cu fermoare + buzunare în spate. 
Talie înaltă și partea de jos reglabilă. 
 
Tehnologii
OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare