» Contact

Contact

Salut!

Bine ai venit pe pagina noastră online, unde ne desfășurăm activitatea de luni până vineri.
În weekend nu ne găsești aici, suntem plecați pe undeva, descoperind lumea și trăind experiențe care ne fac viața mai plină.

De fapt, așa a apărut explore52.ro

Din nevoia unui rucsac pregătit pentru orice aventură și ideea unei experiențe trăite în fiecare weekend din an, am dezvoltat magazinul nostru online, astfel încât tu să ai experiența perfectă de shopping.
Întotdeauna se întâmplă ceva. De la evenimentele interesante la experiențele mărunte.
Aici, pe explore52.ro ne angajăm să avem grijă de experiențele tale. Asigurându-ne că ești mereu la curent cu tot ceea ce te interesează.
Prin pasiunea noastră pentru ceea ce facem și abordarea pe care o avem, față de stilurile, abilitățile și interesele clienților nostri, ne dorim să creăm experiențe bazate pe comunitate, să deschidem ușile tuturor oamenilor către pasiunile și experientele noastre.
Explore52.ro se naște astăzi din pasiune pentru sport, timp liber și experiențe interesante.


Secretul nostru?


Facem din afacerea noastră un stil de viață și vrem să transmitem entuziasmul nostru clienților noștri.


 
experiența ta, misiunea noastră


Toate aceste branduri cool, pe care le vei găsi pe site-ul nostru, sunt cea mai bună selecție pentru câte o experiență în fiecare weeekend. Cu un strop de imaginație pentru fiecare moment în care împachetezi și pleci să explorezi.
Echipamentele de călătorie, îmbrăcămintea casual și accesoriile cool îmbunătățesc fiecare experiență. Poate locuiești într-un oraș mare, dar când ai ocazia să ieși în aer liber, suntem siguri că îți plănuiești un city break!
Vrem să profiti la maxim de fiecare weekend liber, vrem să fii pregătit pentru următoarea călătorie pe care ți-o propui.


 
easy shopping


Am creat un climat sigur de shopping și ne adaptăm nevoilor tale. Căutăm mereu metode noi pentru a te surprinde și vrem să fii pregătit pentru fiecare loc pe unde mergi, ce iei cu tine și cum să obții cele mai bune rezultate.
Prin dezvoltarea continuă, produsele sunt alese pentru a îmbunătăți experiențele. Trebuie să trăim aceste valori, mai mult ca niciodată. 
Suntem fericiți să auzim că vrei să discuți cu noi. Apreciem comentariile tale cu privire la produsele și serviciile noastre. 
Dacă ai ajuns aici, în pagina de contact, înseamnă că ai ceva să ne spui, iar noi suntem deschiși pentru orice părere.
 
RELAȚII CLIENȚI
Daca ai o întrebare, nelămurire sau sugestie, ne poți suna la telefon 0720 152 522 sau ne poți scrie, întotdeauna, pe shop@explore52.ro sau marketing@explore52.ro (depinde de situație). 
Ne găsești și online pe paginile noastre de Facebook și Instagram.
 
ÎNREGISTRARE COMENZI
Poți oricând să plasezi o comandă online pe www.explore52.ro
În cel mai scurt timp noi o vom procesa și o vom trimite către tine, pentru următoarea aventură.