» Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate

Politica de confidențialitate

Aceasta Politică de Confidențialitate definește modul în care noi, www.explore52.ro, website deținut de SC Explore Division SRL, colectăm, stocăm și utilizăm datele personale, atunci când accesezi sau interacționezi cu website-ul nostru și de unde obținem sau colectăm datele tale personale. 

Dacă nu vrei să avem acces la datele tale personale, îți respectăm decizia și te rugăm să ne anunți cu privire la acest lucru. Însă, trebuie să știi de ce îți cerem câteva dintre datele tale personale și ce vrem să facem cu ele.

Te rugăm să citești motivele pentru care îți cerem date personale, înainte de a decide că nu vrei să le colectăm.

În general, datele tale personale sunt colectate direct de la tine, atunci când:
- Îți faci un cont pe site-ul nostru, explore52.ro, unde ne lași adresa de e-mail, numele și prenumele.
- Te înscrii la newsletter, unde ne lași adresa de e-mail, numele și prenumele.
- Plasezi o comandă, unde ne furnizezi informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, e-mailul tău, adresa de livrare, numărul de telefon, datele cardului bancar și tot ce ține de plasarea unei comenzi. 
- De asemenea, vom colecta anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul navigării tale prin site-ul nostru, pentru a-ți personaliza experiența online și a-ți pune la dispoziție oferte adaptate profilului tău.

 

Care sunt scopurile prelucrării datelor cu caracter personal?

1. Pentru prestarea serviciilor explore52
 
- crearea și administrarea contului pe site-ul online www.explore52.ro
- prelucrarea comenzilor (preluarea, expedierea și facturarea acestora)
- soluționarea problemelor apărute, de orice natură referitoare la o comandă plasată
- returnarea produselor
- rambursarea banilor
 
2. Pentru marketing
 
Ne dorim să fii la curent cu ultimele produse adăugate pe site, ultimele promoții și cele mai tari oferte. În acest sens, îți putem trimite orice tip de mesaj pe e-mail, telefon sau SMS, cu informații generale sau tematice cu produsele pe care le-ai adăugat în coșul de cumpărături sau în wishlist sau cele achiziționate.
În cele mai multe cazuri, vom trimite comunicările de marketing cu acceptul tău în avans. Dacă dorești să nu primești informații de marketing din partea www.explore52.ro, te rugăm să ne scrii acest lucru și îl vom lua în considerare de la momentul primirii lui.

Cât timp vom păstra datele tale cu caracter personal?

Ca regulă generală, vom stoca datele tale cu caracter personal cât timp vei avea cont pe site-ul nostru www.explore52.ro . Poți oricând să ne soliciți ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și noi vom da curs acestei solicitări.

Cui transmitem datele tale cu caracter personal?
 
- Firmelor de curierat
- Furnizorilor de servicii de plată și bancare
- Furnizorilor de servicii IT

În ciuda măsurilor luate pentru a-ți proteja datele cu caracter personal, îți atragem atenția că, în general, transmiterea de informații pe internet nu este complet sigură și că există riscul ca datele să fie utilizate de către terțe părți neautorizate. Vom face tot posibilul ca această situație să nu apară, dar trebuie să știi că există unele vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru direct.