Pantaloni Femei Columbia Back Beauty Warm Softshell Pant

PROMO
Pantaloni Femei Columbia Back Beauty Warm Softshell Pant
Descriere
 
Pantalonii pentru femei Columbia Back Beauty Warm Softshell Pant sunt potriviți pentru drumeție, excelenți pentru orice activitate outdoor, atât pe timpul toamnei, cât și iarna. Croiala sportivă, căptușeala și tratamentul OmniShield oferă confortul purtării pantalonilor pe întreaga zi. Pantalonii pentru femei Columbia au talie înaltă ce oferă protecție la săniuș sau excursiile prin zăpadă. Materialul elastic și genunchii croiți după forma naturală oferă mobilitate, chiar și în cazul unei drumeții pe durata întregii zile. Tivul inferior al pantalonilor se poate ajusta cu șnur pe bocancii de drumeție. 
 
Caracteristici:
Material cu filtru UV OmniShade. 
Tratament OmniShield pentru protecție împotriva umezelii, ploii și a vântului. 
Buzunare cu fermoar, șnur de reglare pe tivul inferior. 
Talie înaltă.
 
Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

UPF 50
UPF (Ultraviolet Protection Factor) este sistemul de rating a filtrării razelor UV utilizat pentru îmbrăcăminte. O îmbrăcăminte nominală UPF 50 permite doar o treime/50 (aproximativ 2 la sută) de transmisie a razelor UV prin țesătură.

Produse asemănătoare