» Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Transport gratuit


Pentru toate comenzile de peste 300 de lei, transportul este gratuit pentru localitatile in care FAN CURIER are puncte de lucru si nu sunt inclusi kilometri exteriori. Vezi lista punctelor de lucru aici: http://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf.  
In cazul in care FAN CURIER solicita plata kilometrilor exteriori ca urmare a faptului ca localitatea in care se efectueaza livrarea nu se afla in raza punctelor de lucru, atunci aceasta valoare va fi achitata de catre client.

Pentru comenzi cu valoarea sub 300 de lei, transportul se calculează la finalul comenzii.
Livrarea produselor se face în 24 ore din momentul confirmării comenzii, specificată prin e-mail sau telefonic. Expedierea produselor se face doar pe teritoriul României, prin firme de curierat. Pentru zonele mai aglomerate, expedierea produselor poate dura mai mult de 24 ore. Pentru perioadele mai aglomerate (Black Friday, Campanii cu reduceri sau campanii SALE) termenul de livrare se poate prelungi. 
 
Retur gratuit


Dacă mărimea comandată nu se potrivește, o poți schimba cu altă mărime sau alt produs, iar noi suportăm transportul dus-întors, doar pentru primul retur de mărime sau produs.
Dacă dorești să schimbi a doua oară, costul transportului va fi suportat de tine.


În cazul în care dorești returnarea banilor, returul unui produs se face cu certificatul de garanție și etichetele în starea lor originală. NU se acceptă retururi de mărimi sau retururi de bani dacă produsele nu au etichetele inițiale.
Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, fără să prezinte urme de uzură sau deteriorare.


Cardurile cadou nu pot fi returnate!


În cazul în care plata s-a făcut prin transfer bancar și se dorește returnarea banilor, banii pot fi returnați doar în contul personal, specificat de tine. Nu se acceptă returul banilor în conturi pe alt nume decât cel din comandă.
Nu se returnează bani numerar prin curier sau poștă.