Pantaloni Barbati Columbia Passo Alto Iii Heat Pant

NEW
Pantaloni Barbati Columbia Passo Alto Iii Heat Pant
Descriere
 
Pantalonii Columbia pentru bărbați Passo Alto III Heat Pant sunt din material stretch, căptușiți pe interior pentru confort chiar și în zilele cele mai reci. Pantalonii Columbia pentru bărbați sunt o alegere excelentă pentru toate activitățile în aer liber, pentru drumeții, săniuș sau chiar plimbările lungi prin oraș. Tratamentul OmniShield și folia  termoreflectoare argintie OmniHeat păstrează căldura generată de corp și oferă extra confort indiferent de vremea de afară. Elastanul din compoziția materialului, cureaua detașabilă, adaosurile elastice din zona taliei și genunchii croiți asigură mobilitate deosebită, necesară în drumeții, excursii sau activități sportive outdoor. 
 
Caracteristici:
Folie termoreflectantă OmniHeat pentru protecție împotriva frigului. 
Tratament OmniShield pentru protecție împotriva vântului și a umezelii.
Material elastic în 2 direcții pentru extra mobilitate.  
Buzunare de siguranță și laterale cu fermoar. 
Tivul inferior cu fermoar. 
Cu ajutorul micilor cârlige amplasate în partea de jos, pantalonii se pot fixa de șireturile bocancilor. 
 
Tehnologii
OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare