Pantaloni Femei Columbia Back Beauty Softshell Pant

PROMO
Pantaloni Femei Columbia Back Beauty Softshell Pant
Descriere
 
Pantalonii Columbia pentru femei Back Beauty Softshell Pant sunt recomandați pentru drumeții, excursii și călătorii, în toate anotimpurile - toamnă, primăvară și iarnă, deoarece acești pantaloni sunt concepuți cu prioritatea pe confort și căldură.  Au o croială sport, sunt ușori, elastici și confortabili pentru purtarea pentru întreaga zi sau în cele mai tehnice drumeții. 
Pantalonii pentru femei Columbia pot fi purtați în orice activitate outdoor, pe tot parcursul anului. Talia înaltă oferă un plus de confort și protecție la frig, iar exteriorul ce are tratament repelent asigură protecție împotriva precipitațiilor moderate și a umezelii.
Materialul elastic și genunchii croiți oferă libertate de mișcare și confort, oferind o alegere ideală pentru drumeții. Tivul inferior ajustabil cu șnur se potrivește perfect cu bocancii de drumeție.
 
Caracteristici:
Tiv inferior ajustabil cu șnur de strângere.
Talie înaltă. 
Tratament water repellent OmniShield, pentru extra protecție.
 
Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare