Pantaloni Barbati Columbia Maxtrail Ii Heat Pant

PROMO
Pantaloni Barbati Columbia Maxtrail Ii Heat Pant
Descriere

 

Pantalonii Columbia de bărbați Maxtrail II Heat Pant sunt alegerea perfectă pentru orice tip de activitate outdoor pe timp de toamnă sau chiar iarnă. Tratamentul water repellent Omni-Shield aplicat pe material exterior protejează de interperii, pantalonii pot fi purtați chiar și în zilele cu ploaie, burniță sau ninsoare. Tehnologia Omni-Heat Reflective asigură confortul optim de căldură, indiferent de condițiile meteo. Materialul este stretch, pentru mai multă libertate de mișcare și extra mobilitate.

Caracteristici:
Tratament water repellent Omni-Shield.
Membrana termoreflectorizantă Omni-Heat Reflective.
Tehnologie Omni-Shade pentru protecţie UV (UPF 50)
Material stretch.
Curea integrată, detașabilă.
Buzunare laterale cu fermoar pentru protecția bunurilor personale.
Buzunar pe picior, cu fermoar.
Genunchii croitți pentru mai mult confort în mișcare.
Materil: Stretch Max Softshell 90% poliester, 10% elastan.

 

Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare