Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Pantaloni Barbati Columbia Titan Ridge 2.0 Pant

Pantaloni Barbati Columbia Titan Ridge 2.0 Pant
Descriere

Pantalonii pentru bărbați Columbia Titan Ridge 2.0 Pant sunt o alegere potrivită pentru activitățile outdoor de toamnă și iarnă și fac parte din categoria Titanium, gama cea mai de top a mărcii Columbia. Datorită foliei termoreflectante Omni-Heat™ pantalonii sunt alegerea potrivită pentru schiul de tură sau schi alpinism. Tratamentul Omni-Shield™ oferă rezistență la apă. Materialul Polartec Power Stretch asigură elasticitate în 2 direcții și libertate de mișcare chiar și în timpul celor mai tehnice activități. Materialul este extrem de rezistent la uzură, iar partea interioară din dreptul gleznei este întărită pentru extra rezistență atunci când practici schiul de tură. Fermoarul de la baza pantalonilor asigură deschiderea rapidă pentru clăparii de schi de tură..

Caracteristici:

Material Polartec Power Stretch, elastic în 2 direcții pentru confort și libertate de mișcare.

Buzunare laterale cu fermoar, pentru siguranța bunurilor personale.

Buzunar pe picior pentru acces rapid.

Talie reglabilă, cu curea.

 

Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare