Ghete Barbati Columbia Peakfreak Xcrsn Ii Mid Leather Outdry

PROMO
Ghete Barbati Columbia Peakfreak Xcrsn Ii Mid Leather Outdry
Descriere

 

Încălțămintea pentru bărbați Columbia Peakfreak Xcrsn II Mid Leather Outdry este potrivită pentru drumeții montane și trekking. Membrana impermeabilă și respirabilă OutDry® asigură protecție pe traseele cu noroi. Partea superioară este din piele, rezistentă la uzură, iar protecțiile din cauciuc din zona degetelor și ale călcâiului oferă protecție și sprijin. Talpa intermediară Techlite™ oferă extra confort, fără să adauge greutate pantofului, iar talpa de cauciuc cu tehnologie Omni-Grip™ asigură maximă aderență pe diferite suprafețe umede.

Caracteristici:
Aderență ridicată.
Impermeabilitate și respirabilitate.
Confort sporit cu tehnologia Techlite™
Parte superioară din piele cu membrană impermeabilă/respirabilă OutDry®
Rezistență la uzură

 

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OUTDRY
OutDry® folosește un proces de construcție patentat, dintr-o singură piesă care creează o barieră respirabilă și impermeabilă. Acest strat este legat termic direct pe țesătura exterioară, fără a lăsa cusături, fără goluri și nici o modalitate de intrare a apei. Apa intră și rămâne înăuntru, colectându-se în spațiul dintre straturile interioare și exterioare, făcându-le grele și umede. OutDry îmbunătățește potrivirea și dexteritatea, păstrând totul mai uscat, mai ușor și mai confortabil.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare