Ghete Femei Columbia Nikiski

PROMO
Ghete Femei Columbia Nikiski
Descriere

 

Încălțămintea pentru femei Columbia Nikiski poate fi folosită ca încălțăminte casual, de stradă sau bocanci pentru cele mai friguroase zile de iarnă. Membrana impermeabilă și respirabilă Omni Tech, cusăturile vulcanizate, precum și izolația termică sintetică de 200 grame asigură protecția absolută piciorului până la temperaturi de -32 de grade C. Talpa intermediară Techlite™ oferă confort de lungă durată datorită construcției sale celulare. Talpa de cauciuc Omni-Grip™ are aderență pe suprafețele alunecoase, cu zăpadă. 

Caracteristici:
Pantofi de stradă cu aspect dinamic, cu glezna înaltă pentru extra protecție pe timp de iarnă.
Izolație termică sintetică de 200 de grame, ce asigură confort maxim până la -32 de grade C.
Talpa intermediară Techlite™ este ușoară și asigură senzația de confort, pe toată durata zilei.
Încălțarea ghetei este mai ușoară datorită găicii rezistente montate pe partea din spate.
Material textil combinat cu piele întoarsă, rezistentă la apă.
Suprafața tălpii Omni-Grip facilitează aderența și este extrem de rezistentă la uzură.

Bocancii Nikiski sunt multifuncționali, pe de o parte pot fi purtați pentru o ținută casual lejeră de toamnă/iarnă, pe de altă parte, pot fi purtați în perioadele cele mai friguroase de iarnă datorită proprietăților tehnice - impermeabilitate și material gros de căptușeală.

 

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare