Ghete Femei Columbia Autumn Slopeside Peak Luxe

PROMO
Ghete Femei Columbia Autumn Slopeside Peak Luxe
Descriere

Autumn Slopeside Peak Luxe este un model nou din gama de încălțăminte de iarnă pentru femei al mărcii Columbia. Inspirată de culorile toamnei, colecția pentru femei prezintă materiale sofisticate și fine, un design unic și detalii elaborate. Pe lângă toate acestea, modelele colecției dispun, de asemenea, de un nivel ridicat de expertiză tehnică, așadar membrana Omni Tech și cusăturile izolate cu bandă hidroizolantă asigură o impermeabilitate completă și o aerisire activă, în timp ce căptușeala care cântărește 200 de grame, menține picioarele calde și în cele mai reci condiții. Designerii au creat acest model pentru femeile care își doresc o încălțăminte care combină stilul modern de oraș cu designul clasic al cizmelor de zăpadă, încălțăminte care poate fi purtată în timpul iernii în zilele obișnuite în oraș, în timpul activităților recreative și la plimbări în aer liber. Modelele Slopeside oferă protecție maximă împotriva elementelor fără a face compromisuri în ceea ce privește aspectul general elegant și modern. Adevărata inovație, însă, se află în interiorul cizmelor, acestea dispun de cea mai recentă evoluție Columbia în materie de căptușeală reflectante de căldură, Omni Heat Infinity. Folia de culoare aurie are proprietăți reflectante de căldură mai bune decât cea argintie folosită anterior, astfel încât, în combinație cu umplutura sintetică de sub aceasta, menține căldura picioarelor persoanei care îi poartă și în cele mai reci condiții meteorologice. Talpa sa intermediară este ușoară, are un grad ridicat de flexibilitate și dispune de proprietăți remarcabile de disipare a energiei. Învelișul tălpii Omni Grip asigură o aderență sigură și în condiții de iarnă. Cu un aspect distinct, drăguț și feminin, pantofii cu carâmb înalt și cu șiret sunt recomandați pentru a fi purtați toamna târziu sau iarna, la ținutele de zi cu zi, la serviciu sau în timpul activităților de weekend. Pantofii Autumn Slopeside Peak Luxe sunt unul dintre cele mai bune exemplare care îmbină feminitatea și funcționalitatea din colecția de încălțăminte de iarnă 2022.

Caracteristici:
Partea superioară textilă impermeabilă combinată cu elemente din piele
talpă intermediară ușoară pentru amortizare confortabilă, stabilitate și susținere
talpă exterioară antiderapantă și neabrazivă, concepută pentru terenuri de iarnă
masa: 420 g/pereche

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIHEAT INFINITY
Omni-Heat ™ Infinity este noua generație de membrane termoreflectorizante. Un nou model extins de puncte aurii reflectă mai mult căldura corpului, oferind confort instant fără a compromite respirabilitatea.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Fairbanks Omni-heat
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-20-maro.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-11-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-2-negru.jpg

Ghete Barbati Columbia Fairbanks Omni-heat