Ghete Barbati Columbia Buxton Peak Mid Ii

PROMO
Ghete Barbati Columbia Buxton Peak Mid Ii
Descriere
 
Ghetele Columbia pentru bărbați Buxton Peak Mid II sunt ideale pentru plimbări și drumeții montane ușoare, fiind ușoare și confortabile. Partea superioară a papucului este realizată dintr-un amestec de material textil sintetic și piele întoarsă, ce oferă protecție completă împotriva umezelii datorită membranei Omni Tech și cusăturilor sudate. Aceste ghete Columbia pentru bărbați sunt perfecte pentru zilele ploioase sau pentru traseele care implică traversarea cursurilor de apă, pajiști umede sau păduri cu vegetație înaltă sau frunze.
 
Talpa specială Omni-Grip oferă aderență excelentă pe diverse tipuri de teren, iar talpa intermediară Techlite asigură stabilitate, flexibilitate, confort și protecție. Materialul textil interior este durabil și rezistent la uzură, iar gaica solidă de la călcâie facilitează încălțarea. Ghetele de bărbați Buxton Peak Mid II pot fi purtate pe tot parcursul anului, atât în drumeții, cât și ca încălțăminte de stradă, în sezonul rece. 
 
Caracteristici:
Material impermeabil și respirabil Omni-Tech. 
Talpa intermediară ușoară TechLite.
Aderență ridicată și stabilitate cu talpa Omni-Grip.
 
Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Fairbanks Omni-heat
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-20-maro.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-11-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-2-negru.jpg

Ghete Barbati Columbia Fairbanks Omni-heat