Ghete Barbati Columbia Fairbanks Mid

PROMO
Ghete Barbati Columbia Fairbanks Mid
Descriere

 

Încălțămintea Columbia pentru bărbați Fairbanks Mid este versatilă, cu lungime medie, peste gleznă, potrivită pentru toamnă/iarnă. Este construită pentru diferite activități outdoor, fie pe teren accidentat sau pentru plimbările prin oraș. Membrana impermeabilă și respirabilă OMNITECH™ oferă protecție în cele mai umede condiții, iar talpa Omni-Grip™ asigură tracțiune pe cele mai dificile suprafețe. Talpa intermediară Techlite™ este ușoară și confortabilă pentru durată lungă de utilizare, cu amortizare receptivă. Partea de sus a pantofului și călcâiul sunt cu piele de căprioară pentru un aspect mai elegant, ce poate fi asortat cu o ținută casual.

Caracteristici:
Membrana impermeabilă și respirabilă OMNITECH ™
Protecție din piele în partea din față.
Talpă intermediară ușoară Techlite ™, ce asigură extra confort.
Talpă de cauciuc Omni-Grip™, cu tracțiune pe diferite tipuri de teren.
Materiale: Partea superioară: Material impermeabil / piele de căprioară
Talpă intermediară: Techlite ™ cu spumă EVA
Talpă de cauciuc: Omni-Grip ™

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Fairbanks Omni-heat
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-20-maro.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-11-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-fairbanks-omni-heat-2-negru.jpg

Ghete Barbati Columbia Fairbanks Omni-heat