Geaca Barbati Columbia Cascade Peak Iv Interchange

PROMO
Geaca Barbati Columbia Cascade Peak Iv Interchange
Descriere

 

Geaca pentru bărbați Columbia Cascade Peak Interchange Jacket este una dintre cele mai potrivite jachete tehnice din colecția toamnă/iarnă. Geaca interioară de izolație cu puf de gâscă 700 FP și membrana impermeabilă și respirabilă Omni-Tech™ asigură protecția absolută împotriva frigului. Geaca interioară este detașabilă și poate fi folosită ca atare sau pot fi combinată și purtată împreună cu jacheta exterioară. Cascade Peak Interchange este alegerea perfectă pentru un city break datorită celor 2 straturi separate pe care le poți avea la îndemână.

Caracteristici:

Rezistență totală la intemperii.

Geaca interioară are proprietăți izolante specifice datorită foliei termoreflectantă Omni-Heat™, respectiv umplutura de puf natural.

Talie reglabilă cu șnur.

Manșete reglabile cu scai, glugă reglabilă și detașabilă.

Aerisiri la subraț pentru transfer eficient de transpirație și căldură.

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare