Vesta Barbati Columbia Powder Lite

Vesta Barbati Columbia Powder Lite
Vesta Barbati Columbia Powder Lite
PROMO
Vesta Barbati Columbia Powder Lite
Vesta Barbati Columbia Powder Lite
Descriere

Vesta pentru bărbați Columbia Powder Lite Vest este special concepută pentru zilele răcoroase de iarnă. Folia termoreflectantă OmniHeat și căptușeala din material sintetic Thermarator™ Insulation oferă protecție împotriva frigului. Materialul exterior este rezistent la uzură și respinge apa. Gulerul înalt oferă protecție împotriva vântului și se mulează bine pe gât, iar șnurul de la talie se strânge rapid și ușor. Vesta are buzunare laterale cu fermoare, iar buzunarul interior este un plus de siguranță pentru obiectele de valoare. Aspectul sportiv și dinamic al vestei Powder Lite Vest o face ideală pentru activitățile outdoor, călătoriile de toamnă sau pentru zilele cu burniță. Poate fi folosită și ca strat intermediar pentru echipamentul de schi.

Caracteristici:
Material hidrofug.
Căldură reflectorizantă datorită Omni-Heat™ reflective lining.
Izolație termică Thermarator™ Insulation.
Material exterior rezistent la apă.
Compoziție: Înveliș: 100% poliester Storm Lite DP II; Țesătura căptușelii: Folie termoreflectantă 100% poliester; Materialul căptușelii: Căptușeală cu termoretenție Thermarator 100% poliester.

Tehnologii
OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare