Polar Barbati Columbia Mount Defiance

PROMO
Polar Barbati Columbia Mount Defiance
Descriere
Bluza pentru bărbați Columbia Mount Defiance Fleece este din categoria Titanium și este confecționată din microfleece, foarte rezistent, fiind utilă pentru orice activitate în aer liber. Datorită aspectului clasic, poate fi o alegere potrivită și pentru ținutele casual. Tehnologia Omni Wick elimină transpirația în timpul activităților intense, cum ar fi alergarea, ciclismul sau schiul de tură. Datorită design-ului fit, materialului stretch și gulerului înalt, bluza Mount Defiance Fleece se potrivește ca strat intermediar pe sub îmbrăcăminte de schi.
 
Caracteristici:
Manșete elastice și talia reglabilă cu șnur.
Este confecționată din material elastic microfleece, ceea ce oferă mai multă libertate de mișcare.
Tehnologie antiperspirantă Omni Wick ce elimină transpirația.
Tehnologie Omni Shade cu filtru UV împotriva razelor UV.
 
Tehnologii
UPF 50
UPF (Ultraviolet Protection Factor) este sistemul de rating a filtrării razelor UV utilizat pentru îmbrăcăminte. O îmbrăcăminte nominală UPF 50 permite doar o treime/50 (aproximativ 2 la sută) de transmisie a razelor UV prin țesătură.

OMNIWICK
Omni-Wick® este un sistem de gestionare a umidității dezvoltat de Columbia pentru a fi utilizat îmbrăcăminte de stradă, îmbrăcăminte activă și îmbrăcăminte alături de piele. Se usucă rapid și este extrem de ușor și transferă umezeala departe de piele. Orice exces de umiditate este adus în stratul exterior al țesăturii, unde se poate evapora ușor, lăsându-vă uscat și confortabil. Omni-Wick® este, de asemenea, utilizat în unele dintre piesele de îmbrăcăminte active, unde proprietățile de protecție împotriva intemperiilor și de eliminare a umidității sunt obligatorii.

Produse asemănătoare

Bluza Barbati Columbia Rapid Expedition Full Zip Fleece
  • /poze/thumb/170-bluza-barbati-columbia-rapid-expedition-full-zip-fleece-columbia-1909073-9-albastru.jpg
  • /poze/thumb/170-bluza-barbati-columbia-rapid-expedition-full-zip-fleece-columbia-1909073-4-albastru.jpg
  • /poze/thumb/170-bluza-barbati-columbia-rapid-expedition-full-zip-fleece-columbia-1909073-negru.jpg

Bluza Barbati Columbia Rapid Expedition Full Zip Fleece