Pantofi Barbati Columbia Woodburn Ii Waterproof

Pantofi Barbati Columbia Woodburn Ii Waterproof
Pantofi Barbati Columbia Woodburn Ii Waterproof
PROMO
Pantofi Barbati Columbia Woodburn Ii Waterproof
Pantofi Barbati Columbia Woodburn Ii Waterproof
Descriere

 

Încălțămintea pentru bărbați Columbia Woodburn II Waterproof au design clasic și oferă mai mult confort. Corespunde detaliilor tehnice pentru excursii și drumeții ușoare pe teren accidentat. Sunt foarte ușori și practici, fiind și o alegere potrivită pentru o tinuță de zi sau pentru mersul la birou, în perioadele de toamnă târzie sau zilele cu brumă. Membrana Omni-Tech™ oferă impermeabilitate și respirabilitate, putând fi purtați și în zilele ploioase. Căptușeala oferă protecție împotriva frigului, în zilele mai reci. Talpa intermediară Techlite™ oferă stabilitate, dar și confort, iar talpa de cauciuc Omni-Grip™ oferă aderență maximă, pe cele mai variate suprafețe.

Caracteristici:
Membrana Omni-Tech™ oferă impermeabilitate și respirabilitate.
Talpă intermediară Techlite ™ pentru o amortizare superioară, ce transmite energia înapoi în picior.
Talpa de cauciuc Omni-Grip™, ce oferă aderență pe suprafețe variate.
Căptușeală pentru protecție împotriva frigului.
Material rezistent la uzură.

 

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Pantofi Barbati Columbia Trailstorm Waterproof
  • /poze/thumb/170-pantofi-barbati-columbia-trailstorm-waterproof-columbia-1938891-9-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-pantofi-barbati-columbia-trailstorm-waterproof-columbia-1938891-18-negru.jpg

Pantofi Barbati Columbia Trailstorm Waterproof