Pantofi Barbati Columbia Terrebonne Ii Outdry

PROMO
Pantofi Barbati Columbia Terrebonne Ii Outdry
Descriere

 

Încălțămintea pentru bărbați Columbia Terrebonne II Outdry este construită pentru drumeții montane ușoare. Membrana OutDRY® oferă protecție impermeabilă și respirabilă, astfel că pantofii pot fi purtați și în condiții de ploaie și frig. Talpa intermediară Techlite asigură stabilitate și flexibilitate, iar talpa exterioară de cauciuc Omni Grip oferă aderență pe diferite tipuri de teren. Gripurile adânci sunt speciale construite pentru mersul pe suprafețe cu noroi sau zăpadă, asftel că vă puteți baza în totalitate pe siguranța și confortul pe care-l oferă pantofii Terrebonne II Outdry.

Caracteristici:
Aderență ridicată.
Impermeabilitate și respirabilitate pentru extra confort.
Membrană impermeabilă, construcție superioară din piele impermeabilă combinată cu elemente din material textil sintetic.
Material exterior extrem de rezistentă la uzură.

 

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OUTDRY
OutDry® folosește un proces de construcție patentat, dintr-o singură piesă care creează o barieră respirabilă și impermeabilă. Acest strat este legat termic direct pe țesătura exterioară, fără a lăsa cusături, fără goluri și nici o modalitate de intrare a apei. Apa intră și rămâne înăuntru, colectându-se în spațiul dintre straturile interioare și exterioare, făcându-le grele și umede. OutDry îmbunătățește potrivirea și dexteritatea, păstrând totul mai uscat, mai ușor și mai confortabil.

Produse asemănătoare

Pantofi Barbati Columbia Trailstorm Waterproof
  • /poze/thumb/170-pantofi-barbati-columbia-trailstorm-waterproof-columbia-1938891-albastru.jpg
  • /poze/thumb/170-pantofi-barbati-columbia-trailstorm-waterproof-columbia-1938891-9-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-pantofi-barbati-columbia-trailstorm-waterproof-columbia-1938891-18-negru.jpg

Pantofi Barbati Columbia Trailstorm Waterproof