Pantaloni Femei Columbia Windgates Fall Pant

PROMO
Pantaloni Femei Columbia Windgates Fall Pant
Descriere

 

Pantalonii pentru femei Columbia Windgates Fall Pant au toate detalii tehnice de care poți beneficia atunci când mergi pe munte sau călătorești. Materialul softshell este elastic și oferă mai multă libertate de mișcare. Tehnologia Omni-Shield™ de respingere a apei, precum și protecția UV Omni-Shade™ UPF 50 asigură confortul întreaga zi sau chiar pe mai multe zile. Inserțiile flexibile de la talie și genunchii ariculați asigură confort în timpul drumețiilor pe suprafețe mai tehnice, dar pot oferi același confortul și în timpul călătoriilor lungi cu mașina sau avionul.
 
Caracteristici:
Pantaloni de drumeție pentru femei, cu material softshell stretch, rezistent la vânt și apă.
Materialul cu uscare rapidă.
Tehnologia de protecție UV Omni-Shade™ UPF 50 protejează față de razele dăunătoare ale soarelui.
Materialul stretch, elastic și inserțiile flexibile de la talie, precum și genunchii articulați asigură libertate de mișcare.
Compoziție: 92% nylon, 8% elastan.
 
Tehnologii
UPF 50
UPF (Ultraviolet Protection Factor) este sistemul de rating a filtrării razelor UV utilizat pentru îmbrăcăminte. O îmbrăcăminte nominală UPF 50 permite doar o treime/50 (aproximativ 2 la sută) de transmisie a razelor UV prin țesătură.

OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare