Pantaloni Femei Columbia Roffe Ridge Trail Pant

PROMO
Pantaloni Femei Columbia Roffe Ridge Trail Pant
Descriere

 

Pantalonii pentru femei Columbia Roffe Ridge Trail Pant sunt o alegere potrivită pentru drumețiile montane ușoare. Sunt groși, dar foarte elastici, cu talie înaltă și croi feminin. Detaliile tehnice și tratamentul hidrorepelent Omni-Shield™ al pantalonilor face posibilă purtarea acestora chiar și în zilele ploioase, fără a exista riscul ca materialul să se ude. Tehnologia Omni-Wick™ elimină transpirația în mod eficient, o soluție potrivită pentru activitățile în aer liber.

Caracteristici:

Materialul sintetic din interior este plăcut la atingere, pentru extra confort chiar și pentru purtatul întregii zile.

Datorită conținutului ridicat de elastan, pantalonii oferă libertate totală de mișcare.

Căptușeala interioară subțire pentru extra confort în zilele cele mai reci.

Buzunare cu fermoar pentru siguranța bunurilor personale.

Pantalonii pot fi purtați la orice activitate sportivă outdoor, fie că este vorba de drumeție, ciclism, schi de tură sau doar excursii ușoare.

 

Tehnologii
OMNIWICK
Omni-Wick® este un sistem de gestionare a umidității dezvoltat de Columbia pentru a fi utilizat îmbrăcăminte de stradă, îmbrăcăminte activă și îmbrăcăminte alături de piele. Se usucă rapid și este extrem de ușor și transferă umezeala departe de piele. Orice exces de umiditate este adus în stratul exterior al țesăturii, unde se poate evapora ușor, lăsându-vă uscat și confortabil. Omni-Wick® este, de asemenea, utilizat în unele dintre piesele de îmbrăcăminte active, unde proprietățile de protecție împotriva intemperiilor și de eliminare a umidității sunt obligatorii.

OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare