Pantaloni Femei Columbia Place To Place Warm Pant

PROMO
Pantaloni Femei Columbia Place To Place Warm Pant
Descriere

 

Pantalonii pentru femei Columbia Place to Place Warm Pant sunt alegerea potrivită pentru drumețiile ușoare, în zilele de toamnă și chiar iarnă. Tratamentul Omni-Shield™ aplicat materialului exterior asigură protecție purtării în zilele ploioase, cu burniță sau cu ninsoare. Pantalonii sunt din material elastic și ceea ce oferă maximă libertate de mișcare în timpul drumețiilor lungi sau pe trasee mai dificile. Căptușeala interioară asigură protecție împotriva frigului în timpul turelor montane de iarnă. Pantalonii  Place to Place Warm sunt recomandați pentru toamnă și iarnă, unde căptușeala și materialul softshell sunt esențiale.

Caracteristici:
Tehnologie Omni-Shade™ UPF 50 de filtrare UV.
Design fit, sportiv pentru femei. Talia înaltă este reglabilă cu șnur
Tratament hidrorepelent aplicat.
Libertate de mișcare, datorită materialului stretch.

 

Tehnologii
UPF 50
UPF (Ultraviolet Protection Factor) este sistemul de rating a filtrării razelor UV utilizat pentru îmbrăcăminte. O îmbrăcăminte nominală UPF 50 permite doar o treime/50 (aproximativ 2 la sută) de transmisie a razelor UV prin țesătură.

OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare