Pantaloni Femei Columbia Mt Powder Pant

PROMO
Pantaloni Femei Columbia Mt Powder Pant
Descriere

 

Pantalonii Columbia pentru Femei Columbia Mt Powder Pant sunt din material softshell si pot fi o alegere perfectă pentru orice zi răcoroasă din acest sezon, atât pentru călătoriile urbane, cât și pentru drumeții sau excursii scurte. Materialul softshell elastic asigură confort și mobilitate crescută, iar genunchii croiți oferă un plus de libertate de mișcare pe poteci de munte. Pantalonii pot fi folosiți și pentru ture scurte de iarnă, datorită foliei termoreflectorizantă Omni-Heat Reflective. Tratamentul rezistent la apă Omni-Shield aplicat la exterior și rezistența la vânt Omni-Wind Block fac din pantalonii Mt Powder Pant recomandarea noastră și pentru turele scurte de schi de tură.

Caracteristici:
Material softshell elastic.
Folie termoreflectorizantă Omni-Heat Reflective.
Tratament rezistent la apă Omni-Shield.
Omni-Wind Block
Material: 93% poliester, 7% elastan

 

Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare