Pantaloni Barbati Columbia Royce Peak Heat Pant

PROMO
Pantaloni Barbati Columbia Royce Peak Heat Pant
Descriere

 

Pantalonii pentru bărbați Royce Peak Heat Pant sunt alegerea potrivită pentru drumeții de toamnă și iarnă, datorită căptușelii Omni-Heat™. Materialul exterior este rezistent la vânt și apă și oferă protecție pe vreme ploioasă sau cu burniță. Materialul este elastic și oferă libertate de mișcare pentru diferite activități.

Caracteristici:

Buzunare laterale, cu fermoar.

Genunchi articulați, pentru libertate de mișcare.

Folie de protecție Omni-Heat™ împotriva frigului.

Rezistență la vânt și apă.

Compoziție: 96% nylon, 4% elastan.

Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare