Produsul căutat nu mai face parte din oferta noastră

Vezi produse similare care te-ar putea interesa

Pantaloni Barbati Columbia Maxtrail Ii Pant

Pantaloni Barbati Columbia Maxtrail Ii Pant
Descriere

 

Pantalonii softshell, pentru bărbați Columbia Maxtrail II Pant sunt o alegere potrivită pentru drumețiile de toamnă și chiar iarnă. Deși sunt potriviți pentru 3 sezoane, pantalonii au tratament water repellent, ceea ce face posibilă purtarea și pe vreme ploioasă, cu burniță sau chiar ninsoare. Materialul este elastic, talia este reglabilă și genunchii articulați ce oferă libertare de mișcare și confort sporit în timpul drumețiilor lungi sau pe trasee mai dificile. Buzunarele laterale sunt cu fermoare pentru siguranța bunurilor personale.

Caracterstici:
Material softshell rezistent la apă și vânt.
Filtru de protecție solară Omni-Shade™ UPF 50.
Talie reglabilă, cu cordon detașabil.
Fermoare laterale cu fermoar.
Aspect sportiv, design fit.

 

Tehnologii
UPF 50
UPF (Ultraviolet Protection Factor) este sistemul de rating a filtrării razelor UV utilizat pentru îmbrăcăminte. O îmbrăcăminte nominală UPF 50 permite doar o treime/50 (aproximativ 2 la sută) de transmisie a razelor UV prin țesătură.

OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

Produse asemănătoare