Manusi Femei Columbia W Whirlibird Glove

PROMO
Manusi Femei Columbia W Whirlibird Glove
Descriere
 
Mănușile pentru schi și snowboard de femei Columbia Whirlibird Glove sunt alegerea perfectă atunci când petreci ziua pe pârtie sau alegi să te dai off piste. Membrana impermeabilă și respirabilă Omni-Tech™ aduce un plus de protecție chiar și în timpul celor mai geroase zile, iar folia termoreflectantă Omni-Heat™ și căptușeala sintetică Microtemp XF II de 150 de grame asigură extra confortul împotriva frigului.
 
Caracteristici:
Suprafața palmei are material plastic aplicat ce oferă rezistență la uzură și aderență bună pentru bățul de schi.
Degetele ușor îndoite urmează linia naturală a degetelor umane, astfel asigurând confort și o mobilitate mai bună.
Mărimea se poate regla cu strap-ul de la încheietura mâinii, iar marginea manșetei poate fi ajustată cu șnur pentru a împiedica penetrarea zăpezii în interiorul mănușilor.
Degetul arătător are aplicat un material moale pentru șters nasul.
 
Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare