Manusi Barbati Columbia Wind Bloc Men's Glove

PROMO
Manusi Barbati Columbia Wind Bloc Men's Glove
Descriere

 

Mănușile Columbia Wind Bloc Men’s Glove se recomandă pentru ținutele casual, dar pot fi folosite și pentru activități outdoor în timpul zilelor mai blânde de iarnă. Folia termoreflectantă Omni-Heat™ crează o barieră de protecție împotriva frigului chiar și în zilele cele mai geroase. Rezistența la vânt este asigurată de membrana Omni-Wind™, iar vârful degetelor este compatibil cu ecranul telefoanelor și face posibilă folosirea telefoanelor și altor dispozitive fără scoaterea mănușilor pe vreme foarte rece.

Caracteristici:

Construite din polar și sunt rezistente la vânt.#Model pentru bărbați.

Partea superioară de la încheietura mâinii este elastică astfel mănușile sunt stabile pe mâini.

Dunga reflectorizantă de pe suprafața asigură vizibilitate bună pe timp de seară și când se întunecă.

Cârlig de prindere a mănușilor între ele pentru a evita pierderea uneia dintre ele.

Compoziție: 100% poliester.

 

Tehnologii
OMNIWIND
Columbia Omni-Wind Block este proiectată pentru a proteja împotriva vântului. În comparație cu fleece-ul standard și alte materiale de blocare a vântului, Omni-Wind Block împiedică orice vânt să intre în jachetă. Multe stiluri Columbia Omni-Wind Block sunt îmbunătățite cu o membrană respirabilă care permite eliminarea transpirației, menținând în același timp o barieră puternică împotriva vântului.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare

Manusi Barbati Columbia M Thermarator Glove
  • /poze/thumb/170-manusi-barbati-columbia-m-thermarator-glove-1-albastru.jpg
  • /poze/thumb/170-manusi-barbati-columbia-m-thermarator-glove-columbia-1827781-negru.jpg

Manusi Barbati Columbia M Thermarator Glove