Incaltaminte Barbati Columbia Ruckel Ridge Chukka Wp Omni-heat

PROMO
Incaltaminte Barbati Columbia Ruckel Ridge Chukka Wp Omni-heat
Descriere

Încălțămintea de iarnă pentru bărbați Columbia Ruckel Ridge Chukka WP Omni Heat sunt urmașii modelului Peakfreak Nomad, unul dintre cele mai prezente piese de-a lungul mai multor sezoane în oferta de pantofi de stradă pentru bărbați a mărcii Columbia. Pantofii casual Ruckel Ridge Chukka WP Omni Heat sunt ușori, confortabili, înalți și pot fi folosiți și la unele excursii sau drumeții mai ușoare. Sunt proiectați pentru a completa ținuta de zi cu zi, în perioada de toamnă târzie și iarnă. Membrana Omni Tech oferă impermeabilitate, dar și respirabilitate, iar căptușeala termoreflectantă Omn Heat montată pe suprafața interioară menține căldura în interior chiar și în zilele mai reci. Talpa intermediară, cu structură celulară este ușoară și confortabilă și asigură susținere pe teren accidentat.

Caracteristici:
Aderență ridicată, datorită tălpii de cauciuc Omni-Grip, extrem de rezistentă la uzură.
Impermeabili și respirabili.
Talpă intermediară ușoară Techlite™ pentru confort de lungă durată, amortizare superioară și randament ridicat de energie.
Parte superioară din piele impermeabilă combinată cu elemente din material textil sintetic.
Încălțăminte casual, de stradă, dar structura tălpii și calitățile tehnice fac posibilă purtarea lor și pe teren mai accidentat.

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Firecamp Boot
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-firecamp-boot-16-verde.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-firecamp-boot-7-negru.jpg

Ghete Barbati Columbia Firecamp Boot

Ghete Femei Columbia Newton Ridge Plus Waterproof Amped
  • /poze/thumb/170-ghete-femei-columbia-newton-ridge-plus-waterproof-amped-6-verde.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-femei-columbia-newton-ridge-plus-waterproof-amped-columbia-1718821-gri.jpg

Ghete Femei Columbia Newton Ridge Plus Waterproof Amped

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-6-negru-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-maro.jpg

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide