Ghete Femei Columbia Slopeside Peak Luxe

PROMO
Ghete Femei Columbia Slopeside Peak Luxe
Descriere

 

Încălțămintea Columbia de iarnă pentru Femei Columbia Slopeside Peak Luxe este alegerea ideală pentru acestă iarnă. Talpa din cauciuc cu model Omni-Grip™ oferă tracțiune ridicată, pe diferite suprafețe uscate sau umede. Izolația Techlite™ asigură confortul pentru întreaga zi, favorizând transpirația piciorului și eliminarea umezelii pentru a rămână uscată întreaga zi. Tehnologia Omni-Heat™ Infinity din interior este concepută pentru a reflecta și mai multă căldură corporală, iar membrana impermeabilă OMNITECH™ Oferă protecție complet respirabilă și rezistentă la apă.

Caracteristici:
Talpă de cauciuc Omni-Grip ™ cu extra aderență pe diferite tipuri de suprafețe
Talpă intermediară ușoară Techlite ™ pentru confort de lungă durată.
Căptușeală reflectorizantă Omni-Heat ™ Infinity.
Membrana impermeabilă și respirabilă OMNITECH™
O cizmă de iarnă premium care oferă o protecție superioară.
O combinație perfectă de piele de căprioară și material texturat cu chingi premium pentru șiret.

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIHEAT INFINITY
Omni-Heat ™ Infinity este noua generație de membrane termoreflectorizante. Un nou model extins de puncte aurii reflectă mai mult căldura corpului, oferind confort instant fără a compromite respirabilitatea.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare