Ghete Femei Columbia Bugaboot Celsius

PROMO
Ghete Femei Columbia Bugaboot Celsius
Descriere

 

Încălțămintea Columbia pentru Femei Columbia Bugaboot Celsius este o cizmă de zăpadă, o alegere perfectă împotriva temperaturilor scăzute. Talpa exterioară din cauciuc cu tehnologie Adapt Trax™ oferă aderență crescută pe diferite tipuri de suprafețe umede sau uscate. Talpa intermediară Techlite+ ™ este ușoară și asigură amortizare receptivă pentru confortul pentru întreaga zi. Materialul exterior este din piele și material textil rezistente la apă, tratate PU. Căptușeala Omni-Heat Infinity oferă extra protecție chiar și în timpul zilelor cele mai geroase.

Caracteristici:
Talpa exterioară din cauciuc cu tehnologie Adapt Trax™.
Talpa intermediară Techlite+ ™
Material exterior din piele rezistentă la apă PU și material textil.
Căptușeală Omni-Heat.
Amortizare și stabilitate receptive.
Închidere cu șiret normal.

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIHEAT INFINITY
Omni-Heat ™ Infinity este noua generație de membrane termoreflectorizante. Un nou model extins de puncte aurii reflectă mai mult căldura corpului, oferind confort instant fără a compromite respirabilitatea.

TECHLITE PLUS

Produse asemănătoare