Ghete Barbati Columbia Peakfreak Venture Mid Lt

PROMO
Ghete Barbati Columbia Peakfreak Venture Mid Lt
Descriere

 

Încălțămintea pentru bărbați Columbia Peakfreak Venture Mid LT este potrivită pentru drumețiile și excursiile ușoare. Partea superioară este confecționată din material textil sintetic, ceea ce oferă respirabilitate și confortul întregii zile. Talpa intermediară Techlite™ oferă extra confort, fără plus de greutate, iar talpa de cauciuc cu tehnologie Omni-Grip™ asigură aderență maximă. Ghetele Peakfreak Venture sunt perfecte pentru drumeții, dar pot fi folosite și pentru ținutele casual, mai ales în zilele friguroase de toamnă/iarnă. Căptușeala sintetică din fleece asigură protecție împotriva frigului.

Caracteristici:
Material exterior textil, rezistent la apă.
Cârlige de prindere a șiretului.
Talpă de cauciuc pentru aderență maximă.
Talpă intermediară ușoară Techlite.

 

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus Ii Suede Wp
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-suede-wp-columbia-1746411-maro.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-suede-wp-columbia-1746411-7-negru-gri.jpg

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus Ii Suede Wp

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-6-negru-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-maro.jpg

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide