Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus Ii Waterproof

PROMO
Descriere

Ghetele pentru bărbați Newton Ridge Plus II sunt ușoare și confortabile și sunt recomandațe pentru drumeții montane pe trasee mai ușoare. Talpa specială Omni-Grip™ asigură aderență corespunzătoare pe diferite tipuri de teren, iar talpa intermediară Techlite asigură stabilitate, flexibilitate și confort. Bocancii de drumeție cu glezna înaltă asigură stabilitate pe teren accidentat, iar limba și partea superioară sunt din țesătură rezistentă la uzură. Membrana impermeabilă și cusăturile izolate oferă protecție împotriva zăpezii, iar căptușeala menține picioarele uscate și calde în zilele friguroase. Acest model poate fi purtat și iarna, fiind un bocanc de munte de 3 sezoane, dar poate fi purtat și ca încălțăminte de stradă pentru perioadele de toamnă târzie sau început de iarnă. Sunt confortabili și ușor de folosit și ca încălțăminte pentru ținuta de birou, chiar și în zilele cele mai friguroase de iarnă.

Caracteristici:
Impermeabili și respirabili.
Aderență ridicată datorită tăplii de cauciuc Omni-Grip™.
Talpă intermediară Techlite™ cu structură celulară pentru confort maxim, dar fără extra greutate.

Tehnologii
OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

Produse asemănătoare