Ghete Barbati Columbia Fairbanks Rover Ii

PROMO
Ghete Barbati Columbia Fairbanks Rover Ii
Descriere

 

Încălțămintea Columbia pentru bărbați Fairbanks Rover II este alternativa perfectă pentru încălțămintea clasică de iarnă și oferă confort în condițiile reci din acest sezon. Poate fi purtată la ținutele casual, datorită materialului exterior din piele. Membrana impermeabilă și respirabilă OMNITECH™, căptușeala termoreflectorizantă Omni-Heat™ și izolația sintetică de 200g fac din această încălțăminte alegerea potrivită indiferent de condițiile din acest sezon de toamnă/iarnă. Talpa intermediară cu tehnologia Techlite™ asigură confortul purtării întregii zile, talpa fiind ușoară, cu transfer receptiv de energie. Talpa de cauciuc Omni-Grip™ asigură aderență crescută pe diferite tipuri de teren.

Caracteristici:
Membrana impermeabilă și respirabilă OMNITECH™
Tehnologie termoreflectorizantă Omni-Heat™
Izolație sintetică 200g
Talpă intermediară Techlite™, ușoară, cu transfer de energie
Talpă de cauciuc Omni-Grip™
Înălțime medie, peste gleznă, pentru a putea fi purtată și pe zăpadă.
Material: Partea superioară: piele
Talpa intermediară: Techlite ™ EVA
Talpă de cauciuc Omni-Grip ™

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-6-negru-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-maro.jpg

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide