Ghete Barbati Columbia Buxton Peak Mid Waterproof

PROMO
Ghete Barbati Columbia Buxton Peak Mid Waterproof
Descriere

 

Ghetele pentru bărbați Columbia Buxton Peak Mid Waterproof sunt potrivite pentru drumețiile montane ușoare, fiind confortabile pentru întreaga zi. Partea superioară este din material textil și piele întoarsă ce asigură impermeabilitate și respirabilitate datorită membranei Omni-Tech™, astfel pot fi purtați în zilele ploioase, prin noroi, ploaie sau zăpadă. Talpa de cauciuc Omni-Grip asigură aderență pe diferite suprafețe alunecoase, iar talpa intermediară Lightweight Techlite™, cu structură celulară oferă stabilitate, flexibilitate și confortul de care ai nevoie pentru întreaga zi pe munte, prin transferul de energie transmis din talpă înapoi către picior. Limba și marginea părții superioare sunt rezistente la uzură. 

Caracteristici:
Membrană impermeabilă și respirabilă pentru extra confort în zilele mai friguroase.
Aderență maximă pe diferite tipuri de teren.
Parte superioară construită din piele combinată cu material textil și membrană impermeabilă/respirabilă Omni-Tech.
Talpă dublă pentru extra protecție și aderență.

 

Tehnologii
TECHLITE
Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.

OMNIGRIP
Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse asemănătoare

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-6-negru-gri.jpg
  • /poze/thumb/170-ghete-barbati-columbia-newton-ridge-plus-ii-waterproof-wide-columbia-1594731-maro.jpg

Ghete Barbati Columbia Newton Ridge Plus II Waterproof Wide