Geaca Barbati Columbia Titan Ridge 2.0 Hybrid

PROMO
Geaca Barbati Columbia Titan Ridge 2.0 Hybrid
Descriere

Geaca softshell pentru bărbați Columbia Titan Ridge 2.0 Hybrid este din categoria Titanium și este o jachetă hibrid, cu material durabil și rezistent la uzură, material elastic pe laterale și la subraț ce oferă libertate de mișcare. Folia Omni-Heat™ și tratamentul Omni-Shield™ pentru respingerea apei asigură protecția absolută în zilele cu ploaie și chiar burniță. Jacheta softshell poate fi folosită și ca strat intermediar pentru echipamentul de schi alpin sau ca strat de sine stătător pentru alergare, ciclism, schi de tură sau excursii și drumeții montane.

Caracteristici:

Jachetă tehnică softshell, din categoria Titanium.

Inserțiile stretch din laterale sunt capabile să elibereze căldura în exces pentru mai mult confort în timpul activităților din sezonul rece.

Folia Omni-Heat™ ajută menținerea căldurii în interior.

Membrana Omni-Shield™ menține un mediu uscat la interior.

Materialul stretch oferă libertate de mișcare deosebită la drumeții, la schi sau la alte activități sportive în aer liber.

 

Tehnologii
OMNISHIELD
Columbia Omni-Shield este un material rezistent la apă și vânt care rezistă la ploaie ușoară și asigură o barieră împotriva vântului. Este construit cu protecție de respingere a lichidelor, chiar și cele fierbinți de până la 76 grade Celsius, care pot păta hainele.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare