Geaca Barbati Columbia Summit Crest Iii Interchange

PROMO
Geaca Barbati Columbia Summit Crest Iii Interchange
Descriere

Geaca pentru bărbați Columbia Summit Crest III Interchange este cea mai potrivă geacă Columbia pentru sezonul de toamnă/iarnă. Jacheta este 3in1, formată din 2 piese separate, care pot fi purtate ca atare sau pot fi combinate. Membrana impermeabilă și respirabilă Omni-Tech™, cu cusături complet impermeabile și jacheta de izolație din material softshell vine cu tehnologia termoreflectantă Omni-Heat™ care asigură o barieră de căldură în interior.

Caracteristici:

Jacheta Summit Crest este practică și pentru utilizarea în timpul schiatului, datorită detaliilor tehnice, cum ar fi fermoarele de aerisire, buzunare cu căptușeala, destul de mari pentru a încăpea ochelarii de protecție pentru schi, gulerul înalt și gluga reglabilă și detașabilă.

Rezistență totală la intemperii.

Geaca softshell din interior este detașabilă și poate fi purtată ca atare.

Talie reglabilă cu șnur, manșete reglabile cu scai.

Buzunare laterale cu fermoare, pentru siguranța bunurilor personale.

Gluga este reglabilă și detașabilă.

Buzunar interior de siguranță.

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare