Geaca Barbati Columbia Rugged Path Parka

PROMO
Geaca Barbati Columbia Rugged Path Parka
Descriere

Geaca casual pentru bărbați Columbia Rugged Path Parka dispune de toate proprietățile tehnice pentru a fi potrivită pentru cele mai friguroase zile de iarnă. Membrana impermeabilă și respirabilă Omni-Tech™ , cusăturile vulcanizate, folia argintie Omni Heat termoreflectană, precum și căptușeala sintetică de 200g cu termoretenție asigură confortul împotriva frigului, în toate zilele de iarnă. Buzunare laterale și buzunar interior cu fermoar pentru protecția bunurilor personale. Jacheta Rugged Path Parka are croială clasică și este potrivită pentru ținuta de birou.

Caracteristici:

Membrană impermeabilă și respirabilă Omni-Tech™ pentru confort chiar și în cele mai friguroase zile de iarnă.

Folie termoreflectantă Omni Heat pentru transfer de căldură.

200 grame de izolație sintetică pentru extra protecție.

Manșete reglabile, guler înalt, glugă reglabilă și detașabilă.

 

Tehnologii
OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare

Geaca Barbati Columbia Lake 22 Down
  • /poze/thumb/170-geaca-barbati-columbia-lake-22-down-columbia-1864582-3-rosu.jpg
  • /poze/thumb/170-geaca-barbati-columbia-lake-22-down-columbia-1864582-albastru.jpg

Geaca Barbati Columbia Lake 22 Down

Geaca Barbati Columbia Autumn Park Down
  • /poze/thumb/170-geaca-barbati-columbia-autumn-park-down-5-rosu.jpg
  • /poze/thumb/170-geaca-barbati-columbia-autumn-park-down-negru.jpg

Geaca Barbati Columbia Autumn Park Down