Geaca Barbati Columbia Oak Harbor Insulated Jacket

NEW
Geaca Barbati Columbia Oak Harbor Insulated Jacket
Descriere
 
Jacheta pentru bărbați Columbia Oak Harbor Insulated este o jachetă de stradă, cu elemente tehnice, care fac din geaca pentru bărbați Columbia o alegere perfectă pentru orice activitate în aer liber, în cele mai friguroase zile. Folia aurie OmniHeat Infinity oferă reflexie termică de la propriul corp, iar căptușeala din puf sintetic păstrează toată căldura în interiorul gecii, pentru o izolare optimaă, în cele mai reci condiții. Stratul exterior al jachetei pentru bărbați este prevăzut cu membrana Omni Tech, care oferă rezistență la apă, dar și respirabilitate, iar cusăturile sunt sudate, ceea ce face ca geaca pentru bărbați Oak Harbor Insulated Jacket să poată fi purtată în condiții de vreme ploioasa sau cu zăpadă. Gluga fixa și talia sunt reglabile prin șnur de strângere, iar manșetele pot fi ajustate la dimensiunea dorită, cu velcro. Geaca Columbia Oak Harbor Insulated Jacket are croială clasică, pentru un aspect sportiv, dar și elegant. 
 
Caracteristici:
Tehnologia OmniTech ce oferă strat de impermeabilitate. 
Izolație din puf sintetic, pentru extra confort în zilele cele mai reci. 
Membrana OmniHeat Infinity menține temperatura corporală în interiorul gecii. 
Buzunare cu fermoare pentru siguranța bunurilor de valoare. 
Partea inferioară este reglabilă cu șnur.
Manșete reglabile cu velcro.
Tehnologii
OMNIHEAT INFINITY
Omni-Heat ™ Infinity este noua generație de membrane termoreflectorizante. Un nou model extins de puncte aurii reflectă mai mult căldura corpului, oferind confort instant fără a compromite respirabilitatea.

OMNITECH
Membrana OMNITECH este în trei straturi,  ce oferă impermeabilitate și respirabilitate. Stratul exterior al membranei constă dintr-o acoperire Omni-Shield® rezistentă la apă și pete pete, care ajută și la combaterea murdăriei. Hidroizolația provine din membrana din cel de-al doilea strat. Al treilea strat ajută la transferul de căldură excesivă și umiditate spre exterior prin celelalte straturi. Lipsa impermeabilizării totale în stratul exterior este o calitate care permite eliminarea cu ușurință a murdăriei în timpul spălării, fără a afecta acoperirea impermeabilă din al doilea strat.

Produse asemănătoare

Geaca Barbati Columbia Cascade Peak Ii
  • /poze/thumb/170-geaca-barbati-columbia-cascade-peak-ii-columbia-1872901-4-albastru.jpg
  • /poze/thumb/170-geaca-barbati-columbia-cascade-peak-ii-columbia-1872901-galben.jpg

Geaca Barbati Columbia Cascade Peak Ii