Cagula Unisex Columbia Trail Summit Balaclava

PROMO
Cagula Unisex Columbia Trail Summit Balaclava
Descriere

Cagula Columbia Trail Summit Balaclava este elastică și este confortabilă de purtat pe sub casca de schi, iar folia Omni Heat asigură păstrarea căldurii produse de corp. Materialul antiperspirant se usucă rapid și elimină umiditatea produsă în timpul mișcării.

Caracteristici:

Unisex.#Compoziție: 91% poliester Smooth Thermo Stretch Fleece, 9% elastan.

Tehnologii
OMNIWICK
Omni-Wick® este un sistem de gestionare a umidității dezvoltat de Columbia pentru a fi utilizat îmbrăcăminte de stradă, îmbrăcăminte activă și îmbrăcăminte alături de piele. Se usucă rapid și este extrem de ușor și transferă umezeala departe de piele. Orice exces de umiditate este adus în stratul exterior al țesăturii, unde se poate evapora ușor, lăsându-vă uscat și confortabil. Omni-Wick® este, de asemenea, utilizat în unele dintre piesele de îmbrăcăminte active, unde proprietățile de protecție împotriva intemperiilor și de eliminare a umidității sunt obligatorii.

OMNIHEAT REFLECTIVE
Acest sistem de izolație termo-reflectorizant este cu până la 20% mai eficient decât celelalte materiale tradiționale. Produsele Columbia care au izolație Termo Heat au 35% din suprafața căptușelii acoperită cu puncte minuscule, reflectorizante, care reflectă căldura corporală generată de purtător. În esență, acest sistem permite utilizatorului să genereze propria căldură. Materialul este ultra-respirabil, care elimină umiditatea și ajută la dispersarea acesteia.

Produse asemănătoare